Skip to main content

Welkom bij

Spekman Onderhoud & Services

Zoekt u een goede schilder in Tilburg of omgeving? Sinds vele jaren staat Spekman Onderhoud & Services bekend om zijn uitstekende kwaliteit schilderwerk, kozijnrenovaties, spuitwerk en totaalonderhoud. Van woningen voor particulieren en woningcorporaties, tot vastgoed van bedrijven, industrie, scholen en zorginstellingen. Wij zijn verantwoordelijk voor het schilderwerk en totaalonderhoud bij diverse woningcorporaties en bedrijven. Ook particulieren in de regio Tilburg en ver daarbuiten weten de weg naar Spekman Onderhoud & Services prima te vinden.

Spuitwerk

Wij staan als schilder niet alleen bekend om ons vakmanschap, maar om ons spuitwerk. Denk daarbij aan spuitwerk van wanden en plafonds, maar ook van deuren en kozijnen. Complete keukenblokken ondergaan met ons spuitwerk een metamorfose, doordat wij de keukenkastdeurtjes, lades etc. in elke gewenste kleur kunnen spuiten. Zo heeft u met een relatief eenvoudige ingreep als spuitwerk een compleet nieuwe keuken!

Sikkens vakschilders

Spekman Onderhoud & Services is ook erkend Sikkens Vakschilders. Dat staat garant voor een professionele schilder die zijn schildersvak als geen ander verstaat. De Sikkens Vakschilders weten het werk zo in te delen dat overlast van de werkzaamheden voor u tot een minimum beperkt blijft. Wij inventariseren en bespreken al uw wensen en voeren een volledige inspectie uit van de woning. We maken goede afspraken en u krijgt een duidelijke, gespecificeerde offerte, waar wij ons uiteraard aan houden. U bent verzekerd van topkwaliteit schilderwerk, dat garant staat voor een lange levensduur en waardoor u in de toekomst minder onderhoudskosten zult hebben. Verzeker uzelf van die kwaliteit en duurzaamheid en kies voor de beste schilder in Tilburg en wijde omgeving voor de Sikkens Vakschilders.

SCHILDERWERKEN EN TOTAALONDERHOUD REGIO TILBURG

In de regio Tilburg en omstreken bieden wij met ons hechte team van zeer ervaren en gedreven schilders een breed scala van diensten aan, gericht op schilderwerk, spuitwerk en totaalonderhoud. Specialistische werkzaamheden binnen het totaalonderhoud, kunnen wij uitbesteden aan onze vaste partners. Stuk voor stuk op en top vakmensen die hun professie als geen ander verstaan. Wij streven naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers, partners, leveranciers en medewerkers door:
  • het volgen en opvolgen van innovaties op ons vakgebied;
  • het creĆ«ren van (planmatig) rendement op onderhoud;
  • het open en duidelijk communiceren, zonder verrassingen achteraf;
  • het vooropzetten van service in onze dienstverlening;
  • het nakomen van beloftes: Afspraak is afspraak.

Schildersbedrijf Spekman Onderhoud & Services

Uw vertrouwde Sikkens Vakschilders in Udenhout (gemeente Tilburg)

Recente projecten