Spekman Onderhoud & Services is van origine begonnen als een traditioneel schildersbedrijf en zijn dan ook vergroeid met het schilderambacht, dat wij vandaag nog altijd uitvoeren met volledige passie. In de afgelopen jaren hebben wij dit vak naar een beter niveau gebracht. Hierdoor zijn wij in staat om opdrachtgevers op een breed vlak te adviseren, m.b.t. verfsystemen, kleurtoepassingen, houtsanering en onderhoud scenario’s. Met ons totaalonderhoud streven we samen met opdrachtgevers naar continuïteit en perfectie in de werkrelatie en naar het wegnemen van risico’s.
De opdrachtnemer stelt op basis van het door de opdrachtgever gewenste kwaliteitsniveau (de prestatie-eisen) scenario’s op. Bepaalde taken en verantwoordelijkheden worden hierbij verlegd naar het totaal onderhoud. Doorlopend vernieuwen en verbeteren om onderhoud efficiënter en duurzamer te realiseren zorgt voor resultaatgerichte aanpak met vaak forse besparingen op de onderhoudsbegroting.

Wij werken in de meest uiteenlopende situaties

Denk hierbij aan achterstandswijken, specialistische zorginstellingen, industrie, scholen, openbare gebouwen, etc…

Eindgebruiker centraal

Onderhoud en renovatie is voor de bewoners / gebruikers altijd ingrijpender dan ze zich vooraf kunnen voorstellen. Voor hen is dit geen dagelijkse kost en onbekend terrein. Dit vraagt om tijdige en zorgvuldige communicatie. Het is onze taak om de verwachtingen goed te managen.

Kameleon

Onze mensen zijn naast vaklieden vooral meesters in aanpassingsvermogen, als een kameleon die de kleur aanneemt van zijn omgeving. Iedere situatie vergt een andere aanpak met aangepaste communicatie. De medewerkers krijgen feedback en zijn hierbij letterlijk onze ogen en oren.
Spekman Onderhoud & Services

Postadres

Anemoon 11
5071 GP Udenhout

Contact opnemen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)6 - 23 81 42 22

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
09.00 tot 18.00 uur
Alle rechten voorbehouden © 2019, Spekman Onderhoud & Services
Website beheer en onderhoud - LinQxx