Skip to main content
Spekman Onderhoud & Services begon als een traditioneel schildersbedrijf in de regio Tilburg. Wij zijn ook vandaag de dag nog steeds vergroeid met het schilder ambacht en voeren dit nog altijd uit met volledige passie. Elk jaar opnieuw brengen wij ons vak stelselmatig naar een hoger niveau. Wij zijn daardoor in staat om onze opdrachtgevers op een breed vlak te adviseren over verfsystemen, kleurtoepassingen, houtsanering en onderhoud scenario’s. Doordat wij naast eenmalige schilder klussen ook totaalonderhoud aanbieden, zowel voor bedrijven als voor particulieren, streven we samen met onze opdrachtgevers naar continuïteit en perfectie, zowel in de werkrelatie als in het wegnemen van risico’s op het gebied van onderhoud.
Op basis van het gewenste kwaliteitsniveau (de prestatie-eisen), stellen wij scenario’s op voor het onderhoud. Bepaalde taken en verantwoordelijkheden worden hierbij verlegd naar het totaal onderhoud. Onze vakmensen zijn voortdurend bezig met innovaties en verbeteringen om het onderhoud efficiënter en duurzamer te maken. Dat zorgt voor een resultaatgerichte aanpak, met vaak forse besparingen op de meerjaren onderhoudsbegroting.

spuitwerk

Spekman Onderhoud & Services is ook gespecialiseerd in spuitwerk. Denk daarbij aan het spuiten van wanden en plafonds, maar ook van radiatoren, deuren en kozijnen. Complete keukenblokken ondergaan met ons spuitwerk een metamorfose, doordat wij de keukenkastdeurtjes, lades etc. in elke gewenste kleur kunnen spuiten. Zo heeft u met een relatief eenvoudige ingreep een compleet nieuwe keuken! In plaats van de wanden van uw woonkamer, hal of slaapkamer te laten schilderen met een verfroller, kunnen wij de verf ook als spuitwerk aanbrengen.

SIKKENS VAKSCHILDERS

Spekman Onderhoud & Services is ook erkend Sikkens Vakschilders. Dat staat voor een professioneel schildersbedrijf dat zijn schildersvak als geen ander verstaat. De Sikkens Vakschilders weten het werk zo in te delen dat overlast van de werkzaamheden voor u tot een minimum beperkt blijft. Wij inventariseren en bespreken al uw wensen van tevoren en maken goede afspraken, waar wij ons uiteraard aan houden. Tenslotte zijn wij als schilder bij u te gast!

Voordelen van spuitwerk

  • geen zichtbare strepen of banen
  • sneller klaar
  • prijs per m2 is lager
Nadeel van spuitwerk is wel dat er meer moet worden afgeplakt dan bij schilderen met een kwast of roller. Denk bijvoorbeeld aan het afplakken van vloeren, kozijnen en deuren. Bij het spuiten van verf ontstaat er namelijk een fijne nevel. Als er niet goed afgedekt of afgeplakt is, betekent dat een heleboel schoonmaakwerk. Uiteraard zullen wij dit afdekken en afplakken uitstekend voor u verzorgen! Wilt u meer informatie over alle soorten spuitwerk, vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan via tel. 06-2381 4222 of vul het contactformulier in op deze website.

waarom kiezen voor een betrouwbare vakman?

Wilt u zelf het schilderwerk aan uw woning uitvoeren, vraagt dat veel tijd, geduld en vakmanschap. U zult net zien dat het regent uitgerekend op de dag dat u vrij heeft genomen om te gaan schilderen. Of u stuit tijdens het afschuren op houtrot of vocht in het hout en u weet niet wat daarvoor de beste aanpak is. En na alle inspanningen is het eindresultaat nét niet wat het zijn moet. Gun uzelf daarom het gemak én het vakmanschap van de Sikkens Vakschilders. Zoekt u een schildersbedrijf in de regio Tilburg, dan is Spekman Onderhoud & Services gewoon de beste keuze.

zeker van kwaliteit

Sikkens Vakschilders zullen altijd eerst een deskundige en complete inspectie van de woning uitvoeren. Hij controleert de huidige staat van het schilderwerk op kale delen, verkleuringen, beschadigingen etc. Hij luistert naar uw wensen en houdt daar bij zijn advies rekening mee. De kwaliteit van het schilderwerk is uiterst belangrijk voor de levensduur en zorgt dat u in de toekomst goedkoper uit bent. Als u kiest voor een Sikkens Vakschilders, bent u verzekerd van die kwaliteit en duurzaamheid.

Waar voor uw geld

Na de inspectie krijgt u van de Sikkens Vakschilders een duidelijke offerte. Deze offerte is helemaal gespecificeerd zodat het voor u ook helder is waar u nu eigenlijk voor betaalt. Bijvoorbeeld of de oude verflagen helemaal verwijderd moeten worden of alleen maar hoeven te worden opgeschuurd. U krijgt van de Sikkens Vakschilders een garantiecertificaat op het schilderwerk.

HuisSchilderPlan ®

Naast eenmalige schilder klussen is de Sikkens Vakschilders de enige schilder die u het unieke HuisSchilderPlan ® mag aanbieden. De vakschilders van Spekman Onderhoud & Services hebben daarvoor een speciale training gevolgd. Met dit HuisSchilderPlan ® bent u de komende jaren verzekerd van uitstekend en planmatig onderhoud van uw woning. U krijgt een meerjaren onderhoudsplan, dat helemaal op maat is voor uw woning. Elk jaar worden de werkzaamheden vermeld die op dat moment nodig zijn. Wij controleren tussentijds de staat van het schilderwerk, dus u hebt daar nooit meer omkijken naar. Het HuisSchilderPlan ® is vrijblijvend gedurende de hele looptijd: u betaalt gewoon per opdracht en kunt tegen elke kleine of grote onderhoudsbeurt in het plan op elk moment nee zeggen als het u niet uitkomt. Verkoopt u uw huis, dan kunt u het onderhoudsplan zelfs overdragen aan de nieuwe eigenaar. Wilt u meer weten over het HuisSchilderPlan ®? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over. Bel ons op 06-2381 4222 of vul het contactformulier op deze website in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij werken in de meest uiteenlopende situaties

Denk hierbij aan achterstandswijken, specialistische zorginstellingen, industrie, scholen, openbare gebouwen, etc…

Eindgebruiker centraal

Onderhoud en renovatie is voor de bewoners / gebruikers altijd ingrijpender dan ze zich vooraf kunnen voorstellen. Voor hen is dit geen dagelijkse kost en onbekend terrein. Dit vraagt om tijdige en zorgvuldige communicatie. Het is onze taak om de verwachtingen goed te managen.

Kameleon

Onze mensen zijn naast vaklieden vooral meesters in aanpassingsvermogen, als een kameleon die de kleur aanneemt van zijn omgeving. Iedere situatie vergt een andere aanpak met aangepaste communicatie. De medewerkers krijgen feedback en zijn hierbij letterlijk onze ogen en oren.
Spekman Onderhoud & Services | Schildersbedrijf omgeving Tilburg